Care collection Finnley’s

Care collection Finnley’s

deze collectie bestaat uit:

Curl control, Color keeper, Silver shine, Hair repair, Speed treatment, Derma control, One4All

Curl Control Shampoo

Natuurlijk krullend of gepermanent haar is op zijn mooist als het veerkrachtig valt. De Curl Control Shampoo is voor de verzorging van natuurlijk krullend en gepermanent haar. Milde ingrediënten in combinatie met het unieke natuurlijke Proteïne zorgen voor elasticiteit, glans en veerkracht.

 Breng een kleine hoeveelheid ongeveer een 2 euro munt aan op nat haar en masseer goed in, spoel zorgvuldig uit. herhaal eventueel de behandeling naar wens.

Curl Control Mask

De Curl control Mask is voor de extra verzorging van natuurlijk krullend en gepermanent haar. Milde ingrediënten in combinatie met het unieke natuurlijke Proteïne zorgen voor elasticiteit, glans en veerkracht.

Breng een kleine hoeveelheid ongeveer een 2 euro munt aan op vochtig haar, laat het 5 minuten inwerken en spoel zorgvuldig uit.

Color Keeper Shampoo

De Color Keeper Shampoo is voor gekleurd haar en heeft het Color Protein Complex met onderandere extracten van zonnebloemolie om te voorkomen dat de kleur snel verdwijnt en de glans wordt behouden. Een speciaal UV-filter voorkomt de negatieve invloed van ultraviolette straling. 

Color Keeper Mask

De Color Keeper Mask is een intensieve behandeling voor gekleurd haar en bied bescherming tegen kleurvervaging, door het Color Protein Complex. Het haar houdt zijn glans en is gemakkelijk om door te kammen. 

Color Keeper Leave-in

De Finnley’s Color Keeper Leave-in voor gekleurd haar is een masker in een spray. De hydraterende intensieve behandeling geeft een zacht en glad haar en voorkomt kleurverlies.

Silver Shine Shampoo

Finnley’s Silver Shine Shampoo neutraliseert de gele tinten in je witte, blonde of grijze haar.

Hair Repair Shampoo

Voor haar dat intensieve verzorging nodig heeft. Hair repair Shampoo verzorgt het haar zodat het er weer levendig en gezond uitziet. Hair repair Shampoo geeft souplesse, glans en veerkracht aan droog en beschadigd haar. Dit wordt verkregen door middel van het speciaal ontwikkelde Intensive Proteïne Complex verrijkt met Arganolie. 

Hair Repair Mask

Finnley’s Hair Repair Mask is een intensieve haarkuur voor droog en beschadigd haar. Langdurige bescherming tegen uitdroging zonder het haar te verzwaren.Herstelt het haar waardoor het zacht, soepel en glanzend wordt. 

Liquid Silk Serum

Het Liquid Silk Serum, is een lichtgewicht leave-in serum, de ideale haarverzorger voor ieder haartype. Beschermt het haar, geeft zonnige glans door het haar te polijsten en maakt het haar zijdezacht. Het haar blijft luchtig.

Speed Treatment

Speed Treatment is een kleurbeschermende uitspoelbare intensieve kuur. Bescherming tegen kleurvervaging. Geeft het haar een mooie glans en is gemakkelijk door te kammen zonder het te verzwaren. 

Derma Control Shampoo

Finnley’s Derma Control shampoo zorgt er voor om de ontregelde functies van de huid te helpen voorkomen. Zo kan er roos of overmatige talgafscheiding optreden wanneer de hoofdhuid ontregelt is. Als men regelmatig met de Derma Control Shampoo het haar en de huid wast, zullen de problemen aanzienlijk verminderen en/of verdwijnen.

Day 2 Day Shampoo

Glanzend en gezond haar door milde reiniging van haar en hoofdhuid. Day 2 Day Shampoo is speciaal voor de verzorging van haar dat dagelijks gewassen wordt. Het Proteïne Complex herstelt de vochtbalans, versterkt de haarstructuur, geeft het haar vitaliteit en een schitterende glans. 

Detangle Me

Finnley’s Detangle Me is een verzorgende ontwarrende leave-in spray welke dagelijks gebruikt kan worden en niet verzwaard.

One 4 All Leave-in

Finnley’s One 4 All is een leave-in crème met een exclusieve formule met: Camellia-olie, Manuka-melk, keratine en vitaminen die het haar ongelooflijke resultaten geven vanaf de eerste toepassing. De One 4 All geeft het volgende aan het haar: Voeding, hydratatie, preventieve werking gespleten haarpunten, anti-frizz effect, hittebescherming, bescherming van kleur tegen UVA- en UVB-stralen, doorkambaarheid, glans, volume, body, en maakt het haar zijde zacht.