Krullen

Heb je krullen maar weet je niet wat je ermee aan moet? Maak dan een afspraak bij Haarstudio Wendy de krullenkapper, van Nieuwegein en omgeving.

Bij Haarstudio Wendy zijn wij gespecialiseerd in het knippen van krullen. Wij knippen het haar in de cc1 techniek en gebruiken de producten van curls control. Door deze techniek toe te passen kun je je haar zowel gekruld als steil dragen.

Wist jij dat krullend haar een totaal andere kniptechniek nodig heeft dan steil haar? Iedere krul heeft een andere manier van aanpak nodig. Wat voor de ene krul juist werkt, wil niet per definitie geschikt zijn voor de andere krul. Met onze CC1 krullenkniptechniek vallen je krullen niet alleen veel mooier, ze worden ook veerkrachtiger en zelfs de pluis verdwijnt! Wil jij een kapper die van jouw haar de mooiste bos krullen maakt zonder dat er meteen 15 cm af moet, maak dan een afspraak bij Haarstudio Wendy

Curls control producten

Cleanser

Curls control Krullen kapper

Deze cleanser is een sulfaat-vrije shampoo die het haar zachtjes reinigt zonder te beschadigen en niet schuimt. Tevens beschermt de shampoo de natuurlijke vocht- en olie balans van de hoofdhuid.Daarnaast is het een top product voor gekleurd behandeld haar. 

 • Uitstekende PH-waarde
 • Geschikt voor alle haartypes
 • Nauwelijks tot niet schuimend
 • Vrij van gluten, sulfaten en parabenen, verpakt in een tube gemaakt van suikerriet

Moisturizer

Curls control
Krullen kapper

Deze crème is een super veelzijdig product en voor vele doeleinden in te zetten waardoor je geen overvloed aan producten nodig hebt.  De moisturizer in te zetten als:

 • Conditioner
 • Selfmade product
 • Leave-inn
 • Masker (treatment)

 Het is een voedende crème die hydrateert, je krullen verzorgt en je haar weer gezond maakt. Ook zorgt de moisturizer ervoor je dat je krullen weer zacht aanvoelen en heerlijk ruiken. Door je krullen goed te voeden, van vocht te voorzien en te hydrateren zorg je ervoor dat je krullen niet meer pluizen, je kleur optimaal behoudt en afbreken voorkomt.

 • Geschikt voor alle haartypen
 • Vrij van parabenen, gluten en sulfaten
 • Uitstekende PH-waarde die de schubben sluiten
 • Tube is gemaakt van 87% suikerriet

De moisturizer is een voedende crème met een spa achtige reuk wat zorgt voor een heerlijke frisse geur.  

Curl Definer

Curl control definer
Krullen kapper

Heeft je krul wat versteviging nodig? Gebruik dan onze curl definer.
Deze crème-achtige gel versterkt en geeft extra hold aan je krul.
De curl definer heeft een geheugen van 48 uur. Dit betekent dat de crème ervoor zorgt dat het product tot 48 uur na het inbrengen, opnieuw geactiveerd kan worden door water toe te voegen aan je haar.

Curl creme

Curls control curl creme
Krullen kapper

De krullencrème van Curls Control definieert je krullen en voegt soepelheid toe waardoor het je krullen extra bounce geeft. Daarnaast voorziet de crème het haar van veerkracht, geeft een lichte natuurlijke glans en beschermt het tegen warmte van warmtetools en UV-straling.

De tube is gemaakt van 87% suikerriet.
Vrij van gluten, sulfaten en parabenen
De samenstelling van ingrediënten zorgt voor een goede balans waardoor het kroes reduceert.
Deze krullencrème is geschikt voor kinderen, mannen en vrouwen die van mooie krullen dromen en dit nu eindelijk werkelijkheid kunnen laten worden. Een beetje van deze crème brengt je krullen tot leven en houdt pluis onder controle. Curls Control Curl Crème creëert prachtige veerkrachtige krullen zonder dat het plakkerig, hard of vettig aanvoelt.

Organic twist collection, curl greatness en care

De curl greatness en care family is speciaal ontwikkeld voor krullend haar en is CG-proof en vegan.

Deze lijn bevat onderandere baobab en granaatappel deze ingredienten bevatten vezels, vitaminen , mineralen, antioxidanten, polyfenolen en kalium.

In deze lijn hebben we een Hair Bath, Treatment, Leave-in, Gel, Curl cream en een Spray serum.

Curl and greatness care hair bath

Luxe hydraterende shampoo voor krullend haar. Bevat baobab en granaatappel die de vochtbalans herstelt, het verouderingsproces tegengaat en het haar veerkracht, bounce en glans geeft.

 Breng een kleine hoeveelheid ongeveer een 2 euro munt aan op nat haar en masseer goed in, spoel zorgvuldig uit. herhaal eventueel de behandeling naar wens.

Curl and greatness care treatment

 Luxe hydraterende leave-in conditioner. Bevat baobab en granaatappel die het haar verzorgt hydrateert, ontwart en de elasticiteit van krullen herstelt.

Breng een kleine hoeveelheid ongeveer een 2 euro munt aan op vochtig haar, laat het 3 minuten inwerken en spoel zorgvuldig uit.

Curl and greatness care leave-in

Luxe hydraterende leave-in conditioner die het haar verzorgt hydrateert, ontwart en de elasticiteit van krullen herstelt.

Gebruik de leave-in na de treatment door 1 pompje door het haar te verdelen. het is belangrijk dat u dit product niet uitspoelt.

Curl and greatness care gel

Luxe vocht inbrengende gel met een lichte holdfactor. Geeft het haar een verstevigende krul zonder te verzwaren.

Breng de gel aan op nat haar en laat natuurlijk drogen of style met diffuser.

Curl and greatness curl cream

Luxe vocht inbrengende crème voor veerkracht en glans. Biedt bescherming tegen invloeden van buitenaf en gaat pluis tegen.

Breng de curl cream aan op nat haar. laat natuurlijk drogen of style met de diffuser.

Curl greatness care spray serum

Luxe vocht inbrengende spray serum. Gaat pluizend haar en het verouderingsproces tegen, ontwart, verzorgt en geeft het haar een glans en zachte krullen.

Breng aan op handdoekdroog haar en laat natuurlijk drogen of style met diffuser.

Of breng aan op droog haar en scrunch het haar tot een zachte krul.